Izbornik
Predavanja
28.05
21.00h
Potraga za novom Zemljom
Predaje: Vanesa
Društvo zadržava pravo promjene predavanja

Prijava vatrene kugle Mjesečni pregled neba Zanimljivosti Astrofotografija Almanah
Pratite nas:
Facebook subscribe logo Twitter subscribe logo Google+ subscribe logo RSS subscribe logo

Sponzori
Grad Rijeka
Primorsko-goranska Županija

Polaris

Poštovani,

Željeli bismo Vas upoznati s časopisom Polaris kojeg Akademsko astronomsko društvo - Rijeka izdaje već desetu godinu za redom. Časopis je formata A4 i sastoji se od 28 stranica plus korice. Kompletan tisak je u boji, te pogodan za prikazivanje astronomskih slika, grafikona i crteža. Časopis sadrži popularne tekstove namijenjene učenicima, studentima, nastavnicima te svima koji su zainteresirani za astronomiju i prirodne znanosti.

Tekstovi su popraćeni zanimljivim fotografijama u boji. Osim tekstova, čitateljima nudimo i kartu neba uz upute pomoću kojih se na jednostavan način mogu pronaći najznačajniji nebeski objekti. U svakom broju Polarisa čitatelje izvještavamo o novim saznanjima i događajima iz područja astronomije te o aktivnostima našeg društva. Naš časopis možete koristiti i kao pomoćnu literaturu u nastavi i izvannastavnim aktivnostima.

Tijekom školske godine izlaze četiri broja Polarisa. Prvi broj izlazi u rujnu, drugi u prosincu, treći u ožujku, te četvrti u lipnju. Ovim putem Vam nudimo mogućnost da se pretplatite na časopis Polaris za školsku godinu 2008. / 2009.

Cijena pojedinačnog broja je 20,00 kn (pouzećem 23 kn), a godišnja pojedinačna pretplata (4 broja) za pojedinačne pretplatnike iznosi 75 kn.

Godišnja pretplata preko povjerenika (4 broja) iznosi 70 kn

Povjerenikom može postati svaka osoba koja prikupi najmanje 5 pretplatnika.

Povjerenik koji prikupi od 5 do 29 pretplatnika dobiva 1 primjerak Polarisa besplatno, te iznos od 10 % od prikupljene pretplate za poštanske i ostale troškove. Povjerenik koji prikupi 30 ili više pretplatnika dobiva 2 primjerka časopisa besplatno i 15 % od prikupljene pretplate za poštanske i ostale troškove.

Ukoliko želite postati našim pretplatnikom, popunite obrazac pod "Polaris kontakt".